Wing Tsjun

Prøv kræfter med Wing Tsjun

Holdtyper:

Wing Tsjun Junior - WTI Junior (13-17 årige)

WTI Junior er bygget op på aktiv træning af Wing Tsjun. Der vil blive undervist i samme pensum som på basisholdet, men med større fokus på praktikken og partnerøvelser.

Vi lægger stor vægt på hvad unge mennesker kan komme ud for ude i den virkelige verden, og træner derfor både den fysiske og psykiske del af selvforsvar. Du vil her lære at vurdere farlige situationer og nedtrappe konflikter.

Du vil selvfølgelig blive trænet i vores Wing Tsjun og komme i så god form at skulle en situation komme ud af kontrol, vil du have en god chance for at komme derfra uden varige mén.

Vores juniorhold er tiltænkt unge mennesker der har lyst til at komme i bedre form, lære selvforsvar og skabe nye relationer i et afslappet miljø hvor der skal være plads til alle.

Wing Tsjun Basis - WTI Basis

WTI Basis er for 18 år og op efter. Tilladelse til at komme tidligere på holdet kan gives hvis Sifu og instruktørerne bedømmer eleven til at være klar til det. Der vil blive trænet i vores fulde pensum af Wing Tsjun, samt gulvtekniker fra Brazilian Jiu-Jitsu.

Med mottoét: Enhver kamp der er undgået, er en kamp der er vundet træner vi vores Wing Tsjun medlemmer i teknikker til effektivt at stoppe en kamp så hurtigt som muligt.

Fordelene ved vores træning er mange, du vil blandt andet få styrket selvværd og selvtillid. Du vil også få en mere fit krop hvor der blive trænet muskler man normalt ikke får brugt. I stressede situationer vil du komme til at agere mere afslappet og forholde dig roligt.

Vi træner balance, koncentration, styrke, udholdenhed og udstrækninger som alt sammen kulminere i en sundere hverdag for dig, hvor du kan få et mere aktivt liv med mere overskud. Vi bruger partnerøvelser, pudetræning og simulering af kamp for at få dig klar til en potentiel farlig situation.

Man skal være kritisk når man vælger sit selvforsvar, derfor giver vi den første dag gratis. Så kan du selv vurdere om det er noget for dig.

Wing Tsjun Pro - WTI Pro

WTI Pro er en overbygning af WTI Basis. WTI Pro er for Wing Tsjun-udøveren der vil træne mere koncentreret, og derfor opnår resultater hurtigere.

Når du er WTI Pro-medlem, får du et personligt mentor-forløb hvor du og Sifu Ragnar vil udvikle dit Wing Tjsun på den bedst mulige måde.

Du vil få tilbud på alle seminarer der bliver afholdt i Roskilde.

På WTI Pro-holdet vil du træne med ligesindede og dermed få meget mere ud af din træning.

Wing Tsjun - CDS

Wing Tjsun Closed Doors Students (WTI CDS) - Er for folk der sigter efter selv at blive sifu og åbne sin egen klub eller blot at få Wing Tsjun helt ind i sit DNA.

Dette er holdet for den ambitiøse Wing Tsun-udøver der virkelig bruger Wing Tsjun som en livsstil.

Her træner du 1 til 1 med Sifu Ragnar og vil blive inviteret med på 3 studierejser om året hvor en af dem er til Wing Tsjuns oprindelsesland, Kina. Der vil blive planlagt ture rundt i landet for at besøge de forskellige Sifu og lære lidt om deres kultur og deres Wing Tsjun.

En del af det at være på WTI CDS er også at undervise et af de andre hold og dermed også videreudvikle dig som instruktør.

Wing Tsjun - Aspirant

WTI Aspirant er en unik måde at forberede elever der ønsker at blive instruktører. Holdet består af elever som Sifu har udvalgt, og som ønsker at blive en større del af klubben.

Eleverne på Aspirantholdet har typisk ikke opnået 8. Grad som det kræves for at være instruktør. De vil blive trænet af de nuværende instruktører, og er en stor del udviklingen af instruktørerne.

Hos Wing Tsjun International i Roskilde går vi meget op i at hver elev udvikler sig til sit fulde potentiale. Det er ikke alle aspiranter der ender med at blive instruktører. Nogle har blot interessen for at blive dygtigere.

Aspirantholdet har, ud over deres normale træning, ekstra træningstid første søndag i hver måned hvor de får ny viden i en koncentreret lille gruppe.

Wing Tsjun - Instruktør

WTI Instruktørholdet består udelukkende af vores uddannede instruktører. Holdet træner intensivt på at forbedre sit Wing Tsjun og deres evner til at lære det videre.

Instruktørerne vil lige efter deres undervisning prøve kræfter med Aspiranterne. Aspiranterne vil modtage den undervisning Sifu har givet Aspiranterne og Instruktørerne vil på den måde prøve deres nye viden af på et hold der er fokuseret og ambitiøse med deres træning.

For at blive instruktør skal man have opnået sin 8. Grad derefter skal et uddannelsesforløb fuldføres. Instruktørerne vil have ekstra træningstid første søndag i hver måned. Her vil de tilegne sig ny viden og derefter træne Aspirantholdet.

Vores instruktører deltager så vidt muligt i alle vores seminarer. De vil såfremt det er muligt også tage på udlandsrejser sammen med Sifu for at få mere viden udefra.