Tactical

Prøv kræfter med Tactical

Tactical

BDS Tactical beskriver den lovhåndhævende afdeling af Boehlig Defense Systems. Det omfatter ikke kun effektive selvforsvarsteknikker for at sikre betjente/soldaters sikkerhed, men det giver også effektive måder at kontrollere og fjerne en angriber på. Anvendelsen af moderat kraft har højeste prioritet, og det faktum, at de myndigheder, der anvender programmet, var i stand til at opdage et fald i betjente/soldaterskader og i voldelig fysisk konfrontation, taler generelt for effektiviteten af BDS Tactical.

På invitation af hovedinstruktøren for BOPE Maceió (en særlig enhed for politistyrkerne i Maeció, Brasilien) introducerede Sifu Thommy Luke Boehlig betjente/soldater for BDS Tactical-programmet.
Sammen med den brasilianske direktør ældste Lima* demonstrerede han tilbageholdelses- og kontrolteknikker og også meget effektive selvforsvarsteknikker, der har deres rødder i Wing Tsjun-systemet.

På grund af sin evne til at håndtere en angriber, selv i et snævert rum, er Wing Tsjun ideel til de brasilianske betjente/soldaters behov, som ofte er i kamp med narkohandlere i Favelas (fattige kvarterer) i Maceió-området.

Efter seminaret blev Sifu Thommy og Elder* vist rundt på fortet og så enhedens træningsfaciliteter. Det blev aftalt at fortsætte med uddannelse af BDS Tactical i den nærmeste fremtid.


Tactical bliver afholdt på seminar basis. Hold jer opdateret på vores facebookside.