Private Lessons

Prøv kræfter med Private Lessons

Private Lessons

Et personligt træningsforløb starter med at man mødes med sin persolige træner, Hvor man afstemmer forventningerne til hinanden, samt ens mål og delmål. Herefter starter 5 personlige træningslektioner Efterfølgende kan personlig træningslektioner tilkøbes en af gangen.

En personlig træner er din garanti for det optimale udbytte: din træner/instruktør sætter sig ind i dine behov gennem samtale og skræddersyer i samarbejde med dig en træningsplan, der passer til dine mål, din tid og dit temperament. Planen tilpasses løbende i takt med, at du når dine delmål.

En personlige træner/instruktør vejleder og informere dig, motiverer dig og giver dig mental værktøjer du kan bruge fremover i dit virke uanset om det er i forbindelse med træning eller i dit arbejdsliv.

Vi vil vove den påstand, at personlig træning er en god investering: kom i god form og bliv mental stærk.

Pris 3000 kr
Betalingsbetinglser: 14 dage før start.

Den personlige træner er:
Sifu Ragnar Christian Holm

Som personlig træner tager jeg udgangspunkt i dig og dine mål. Jeg hjælper dig med at sætte delmål samt lave en realistisk tidsplan for dine mål. Jeg tager hensyn til hvis du har skader eller fysiske begrænsninger Da jeg vil være sikker på at du for de optimale ud af din personlige træning, vil jeg presse dig til kanten, og også lidt over. Jeg er ikke en ”service træner, der dupper dig på panden og siger du er dygtig” Jeg vil gerne skabe fremskidt for mine kunder og det gør man ved at være ærlig og motivere og presse dig.

Ønsker du at vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig som personlig træner? Mail sifu.dk@mail.com eller SMS på 25 33 44 88


Specialområder:

Erfaring, kompetencer og virke: